Antena Meniu Search
x

S-A INTORS IARNA. Se circula cu dificultate pe mai multe tronsoane

Avertizarea cod portocaliu de azi noapte a fost valabila pentru noua judete din sud. Ninsorile n-au tinut insa cont de avetizarile meteorologilor si au creat probeleme si in Moldova sau Maramures.

Vezi și

“De cand a inceput sa ninga, de cand a inceput sa se aseze, nu am mai putut urca. S-a incercat, a ramas unul in panta, ne-a comunicat prin statie sa nu mai urcam, ca nu se poate urca”, spune un sofer. Asa s-a dat alarma printre cei care aveau drum prin Suceava. In numai o ora, stratul de zapada masura deja trei, patru centimetri. Traficul pe centura orasului a fost oprit. Asa ca soferii au asteptat zeci de minute in tiruri si camioane.

Restrictii de circulatie au fost noaptea trecuta si prin pasul Gutai. Culmea, pentru judetul Maramures meteorologii n-au dat niciun cod. Camioanele de mare tonaj au fost trase pe dreapta. Soferii care nu aveau masinile echipate de iarna au fost opriti la iesirea din Baia Sprie. Ceilalti insa s-au chinuit sa ajunga la destinatie.

Pana spre dimineata, restrictiile in judet au fost ridicate. Pentru asta, drumarii au curatat soselele cu zece pluguri si au impastiat 45 tone de material antiderapant.

Cauciucurile de iarna au reprezentat o decizie inteleapta care i-a scos din impas pe multi soferi bucuresteni prinsi de ninsoare pe drum.

Spre dimineata, angajatii Primariei au inceput sa curete si refugiile de tramvai. In astfel de conditii, autoritatile au luat o masura fara precedent: in Bucuresti, Arges, Dambovita si Olt, au inchis scolile chiar inainte sa ninga. Nicio unitate de invatamant nu functioneaza astazi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » S-A INTORS IARNA. Se circula cu dificultate pe mai multe tronsoane