Antena Meniu Search
x

Pe Simona, femeia ucisă în plină stradă de soţul pe care l-a părăsit, încă o aşteptată acasă cele două fiice

Gelozia tatălui le-a lăsat pe două fete, de şapte şi unsprezece ani, să crească fără mamă.

Vezi și

Gelozia tatălui le-a lăsat pe două fete, de şapte şi unsprezece ani, să crească fără mamă. Simona, femeia de 31 de ani din Ploieşti, ucisă în plină stradă de soţul pe care îl părăsise a fost înmormântată în satul natal al bunicii. Au plâns-o rudele, prietenii şi foştii colegi de şcoală.

Pentru Simona n-a fost salvare. Iubirea soţului părăsit s-a topit în gelozie. Iar gelozia l-a făcut să ucidă. După o seară petrecută împreună cu soţia şi fetele la o terasă din oraş, bărbatul şi-a trimis copiii în apartamentul în care locuiau, de câteva zile, împreună cu mama.

Şi a făcut o ultimă încercare de împăcare cu Simona. Respins din nou, a lovit-o până la moarte. Şi a fugit. Fetele lui nu vor înţelege niciodată de ce mama nu s-a mai întors acasă. Una dintre ele are doar şapte ani, iar cealaltă unsprezece.

Fetele n-au fost alături de mama lor pe ultimul drum. Au condus-o rudele, prietenii şi foştii colegi de şcoală. Alături de o bunică şi de o soră care n-au mai avut lacrimi să o plângă pe Simona. Bogdan, soţul Simonei a fost prins la câteva ore după crimă. Bărbatul va plăti acum pentru că şi-a condamnat fetiţele să crească fără mamă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Pe Simona, femeia ucisă în plină stradă de soţul pe care l-a părăsit, încă o aşteptată acasă cele două fiice