Antena Meniu Search
x

Pedepse mai aspre pentru cei șapte violatori din Vaslui

Pedepse mai aspre pentru tinerii din Vaslui care anul trecut, pe vremea aceasta, au violat o elevă până la leşin apoi au stropit-o cu ţuică, să-şi revină şi au abuzat-o din nou.

Vezi și

 Pedepse mai aspre pentru tinerii din Vaslui care anul trecut, pe vremea aceasta, au violat o elevă până la leşin apoi au stropit-o cu ţuică, să-şi revină şi au abuzat-o din nou. Cu toţii au primit ani suplimentari de închisoare, după recurs. De data aceasta, sentinţa este una definitivă.

Cea mai mare pedeapsă a primit-o Silviu Burada, cel care a pus totul la cale. 10 ani de închisoare faţă de 8 ani şi 4 luni cât a decis prima instanţă. Sentinţe mai aspre au primit şi trei dintre prietenii săi. Între 8 ani şi 8 ani şi jumătate. Chiar dacă şi-au recunoscut fapta, ultimii trei violatori au primit şi ei pedepse mai mari, peste 6 ani de închisoare. Practic la fiecare au fost adăugate de la câteva luni până la doi ani. Şi depăgubirile acordate victimei lor au crescut. De la 50.000 de lei la 70.000 de lei. Decizia instanţei vine la exact un an şi o zi de la violul care a şocat o ţară-ntreagă şi care a împărţit localitatea Văleni în două. Cel mai probabil, violatorii vor fi incarcerati in Penitenciarul de Maxima Siguranta din Iasi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Pedepse mai aspre pentru cei șapte violatori din Vaslui