Antena Meniu Search
x

Două zile de alertă, doi copii abuzati, dar nu e nici urmă de pedofilul căutat în toată Capitala

De două zile, sute de poliţişti răscolesc Capitala, în căutarea pedofilului care a abuzat doi fraţi în lift. I-au refăcut traseul şi au găsit noi imagini.

Vezi și

De două zile, sute de poliţişti răscolesc Capitala, în căutarea pedofilului care a abuzat doi fraţi în lift. I-au refăcut traseul şi au găsit imagini noi pe camerele de supraveghere. Deşi chipul i se vede clar, numele lui rămâne un mister.

Anchetatorii nu exclud o variantă sumbră: ca pedofilul căutat să fie acelaşi individ care în 2012 a scăpat, după ce a violat o fetiţă, tot în lift.

Îmbrăcat în geaca jumătate gri, jumătate neagră şi fără fes pe cap, individul care a agresat doi copii în lift a fost surpins în ziua atacului şi de alte camere de supraveghere din cartierele Ghencea şi Drumul Taberei. În căutarea lui, anchetatorii au analizat sute de ore de imagini, au periat 50 de străzi şi au răscolit 200 de blocuri. 

Într-unul dintre ele, bărbatul a fost din nou filmat. 

Mama celor doi fraţi abuzaţi nu poate sta departe de anchetă. Îl caută şi ea pe pedofilul care i-a agresat copiii. 

Mama copiilor agresaţi: "am primit mesaje pe facebook. Mi s-a spus ca ar umbla prin zona noastra, prin ghencea. Şi am intrebat personal, poate il recunoste cineva.

O echipă Observator i-a sărit în ajutor. În cartierele Ghencea şi Drumul Taberei nu e om care să nu fi aflat de cazul celor doi copii. 

Peste 300 de poliţişti din Capitală sunt în alertă. Au audiat deja mai mulţi suspecţi. Niciunul nu s-a confirmat. 

Anchetatorii iau în calcul orice variantă: inclusiv ca individul căutat să fie acelaşi pedofil care, în 2012, a dispărut după ce a violat o copilă de 7 ani care se întorcea de la şcoală. Cei doi au aceleaşi semnalmente şi au acţionat la fel: în lift. 

Iar experţii criminologi cred că agresorul de acum nu e la prima faptă. De aceea, o bază publică de date a celor acuzaţi şi condamnaţi pentru pedofilie ar putea fi o soluţie pentru a prinde mai repede indivizii recidivişti. 

Dan Antonescu, expert criminolog: "Exista state in care legislatia prevede o anume comunicare. Daca intr-o zona este eliberat un pedofil, politia comunica acest lucru celor din zona, pentru a preveni fapte care l-au adus pe acest om in atentia justitiei."

Între timp, mama copiilor a plătit din propriul buzunar o expertiză medico-legală pentru cei doi fraţi. Iar mâine, vrea să-i ducă şi la psiholog. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Două zile de alertă, doi copii abuzati, dar nu e nici urmă de pedofilul căutat în toată Capitala