Antena Meniu Search
x

Pensiunile din Maramureș, pregătite pentru 1 Decembrie

Nu e niciodată prea devreme să ne întrebăm unde facem Revelionul. Ca dovadă, proprietarii de pensiuni și hoteluri se pregătesc deja pentru sezonul de iarnă care începe cu minivacanţa de Ziua Naţională. În Maramureş, gazdele fac deja ultimele pregătiri pentru un 1 Decembrie de poveste.

de Redactia Observator

la 04.10.2020, 22:31

Vezi și
  • Românii vor avea 4 zie libere de 1 decembrie.
  • Pensiunile se pregătesc deja pentru minivacanță.

Suntem în Breb, Maramureş, iar aici gazdele fac deja ultimele pregătiri pentru minivacanţa de 1 Decembrie. Turiştii care vor ajunge aici se vor putea caza în case ţărăneşti aranjate exact ca pe vremea bunicilor.

Vacanţa la ţară înseamnă însă şi bucate tradiţionale. Aşa că administratorii de pensiuni au pregătit un meniu consistent pentru turiştii care le vor trece pragul.

Farmecul şi autenticitatea locului atrag turişti în orice perioadă din an. Pe Laurenţiu şi Loredana i-am găsit bătând la pas uliţele pietruite ale Brebului. Sunt din Bucureşti şi au venit pentru prima dată în această zonă. Ce au găsit aici i-a convins să mai revină şi cu alte ocazii.

În funcţie de ce-şi doreşte turistul, o noapte de cazare în Maramureş pentru minivacanţa de 1 Decembrie costă între 150 şi 250 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Pensiunile din Maramureș, pregătite pentru 1 Decembrie