Antena Meniu Search
x

Pensiunile se pregătesc de Paște

Mai e o lună până la Paşte, iar în Marginimea Sibiuliu se fac deja ultimele retuşuri pentru ca turiştilor care îşi vor petrece aici minivacanţa de Paşte să nu le lipsească nimic

Vezi și

Au fost deja aranjate locurie pentru grătar, iar piscinele au fost umplute cu apă. Unii au profitat de vremea frumoasă şi le-au şi încercat deja.

Apa este foarte bună, caldă, vremea e la fel de frumoasă. Sunt ultimele verificări făcute la instalaţiile de Jacuzzi. Şezlongurile au fost deja scoase la soare.

Pentru turiştii care vor să redescopere tradiţiile satului transilvanean de Paşte, la Gura Râului, hotelierii au venit deja şi cu ofertele. Şi pensiunile de lângă Răşinari, de la poalele munţilor Cindrel îşi aşteaptă oaspeţii.

După mesele încărcate de sărbători vă puteţi relaxa făcând o plimbare prin natură. Iar dacă vă rămâne timp puteţi vizita bisericile din jurul Sibiului.

În Mărginimea Sibiului locurile de cazare sunt deja rezervate în proporţie de 70%. La Arieşeni, proprietarii de pensiuni deja negociază preţul mielului pe care îl vor pune pe mesele turiştilor.

Şi totul e după înţelegere. Aşa că şi pentru turişti hotelierii vin cu reduceri. Iar apoi turiştii se pot delecta cu plimbări la peştera Scărişoara, groapa Ruginoasa, cascada Vârciorog sau cascada Miresei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Pensiunile se pregătesc de Paște