Antena Meniu Search
x

Trafic de coşmar pentru şoferii care trec Podul Năvodari! Gropile din asfalt blochează des circulaţia în zonă

De ani de zile, gropile din asfalt le fac probleme mari oamenilor. Traficul se blochează zilnic. La asta se adaugă nervi şi mai ales riscuri mari. În tot acest timp şoferilor nu le rămâne decît să spere că autorităţile vor semna nişte hârtii. Cele necesare pentru ca lucrările de reabilitare să poată începe

Vezi și

De ani de zile, gropile din asfalt le fac probleme mari oamenilor. Traficul se blochează zilnic. La asta se adaugă nervi şi mai ales riscuri mari. În tot acest timp şoferilor nu le rămâne decît să spere că autorităţile vor semna nişte hârtii. Cele necesare pentru ca lucrările de reabilitare să poată începe.

Nu a trecut mult timp şi s-a şi întâmplat! Un autobuz care traversa podul de la Năvodari a pierdut o piesă. A fost suficient ca traficul să se blocheze.

Coşmarul şoferilor pare să nu se mai termine. De ani de zile la podul de la Năvodari s-au făcut doar lucrări de mântuială.  Acum autorităţile locale au promis o reabilitare totală. Au început, dar au lăsat totul baltă, încurcaţi în miile de avize şi aprobări.

Mii de maşini traversează zilnic Podul Năvodari. Iar când începe sezonul estival, lucrurile se complică şi mai mult. Autorităţile de acolo au inceput încă de anul trecut lucrările de reabilitare pe hârtie.

Autorităţile locale  spun că aşteaptă ultimele aprobări şi promit că vor începe lucrările de reabilitare a podului până la sfărşitul lunii iunie. Atunci când va începe şi sezonul estival şi zeci de mii de turişti vor pleca spre litoral.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Trafic de coşmar pentru şoferii care trec Podul Năvodari! Gropile din asfalt blochează des circulaţia în zonă