Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Pericolul din CARNEA de PUI! Iată la ce riscuri te expui

Consumul de carne de pui a fost dintotdeauna recomandat de medici, atât pentru diete, cât şi pentru un regim sănătos! Pericolul, însă, stă în carnea din comerţ

de Redactia Observator

la 20.03.2014 , 16:14

Deşi este considerată o carne benefică pentru organism, trebuie să avem mare grijă la ceea ce cumpărăm din comerţ! Specialiştii recomandă să consumăm carnea provenită din pui crescuţi natural.

Hormonii de creştere sunt oferiţi animalelor în scopul de a le face să câştige cât mai repede în greutate. Aceştia, însă, pot avea repercursiuni grave asupra sănătăţii oamenilor.

Pot determina o pubertate precoce la tinere.  Cercetătorii şi consumatorii sunt preocupaţi de faptul că riscul de cancer de sân poate creşte ca urmare a utilizării de hormoni în produsele alimentare.

Articolul continuă după reclamă

O altă preocupare a cercetătorilor şi a consumatorilor este legată de faptul că aceştia pot creşte riscul apariţiei cancerului de prostată.

Foto: Hepta

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Înapoi la Homepage
Comentarii


Întrebarea zilei
Aţi fost vreodată victima unei înşelătorii pe WhatsApp?
Observator » Ştiri sociale » Pericolul din CARNEA de PUI! Iată la ce riscuri te expui