Pericolul din CARNEA de PUI! Iată la ce riscuri te expui
Consumul de carne de pui a fost dintotdeauna recomandat de medici, atât pentru diete, cât şi pentru un regim sănătos! Pericolul, însă, stă în carnea din comerţ
![](https://img.observatornews.ro/0/2014/3/19/121850/1395259012f1497262.webp?w=430&f=2&v=2)
Deşi este considerată o carne benefică pentru organism, trebuie să avem mare grijă la ceea ce cumpărăm din comerţ! Specialiştii recomandă să consumăm carnea provenită din pui crescuţi natural.
Hormonii de creştere sunt oferiţi animalelor în scopul de a le face să câştige cât mai repede în greutate. Aceştia, însă, pot avea repercursiuni grave asupra sănătăţii oamenilor.
Pot determina o pubertate precoce la tinere. Cercetătorii şi consumatorii sunt preocupaţi de faptul că riscul de cancer de sân poate creşte ca urmare a utilizării de hormoni în produsele alimentare.
O altă preocupare a cercetătorilor şi a consumatorilor este legată de faptul că aceştia pot creşte riscul apariţiei cancerului de prostată.
Foto: Hepta
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰