Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Pescar ucis de apele involburate ale raului Somes

Un pas gresit pe malul raului Somes i-a adus moartea unui barbat de 60 de ani. Omul a cazut in apa si in cateva clipe, curentii puternici l-au tras la fund.

de Redactia Observator

la 02.03.2013 , 13:15

Cativa trecatori au reusit cu greu sa-l aduca la mal si au chemat in ajutor o ambulanta. Medicii, insa, nu au reusit sa-i reporneasca inima.

Barbatul nu dadea niciun semn de viata cand echipajul de ambulanta a ajuns la interventie. Un defibrilator a fost setat sa gaseasca pulsul, in timp ce medicii au continuat manevrele de resuscitare. Dupa aproape o ora de incercari, au fost nevoiti sa declare decesul victimei.

Vezi și

Barbatul de 60 de ani se pregatea sa plece acasa, dupa o partida de pescuit. Intr-un moment de neatentie, a alunecat si a cazut in apa. S-a luptat de unul singur impotriva curentilor puternici, care au inceput sa-l traga la fundul apei. Cativa pescari au incercat de mai multe ori sa-l agate cu ce aveau la indemana.

Locul in care s-a petrecut tragedia pare bantuit. Cu doar o seara in urma, un barbat s-a aruncat in rau cu intentia de a-si lua viata iar acum doua saptamani, exact in acelasi loc, unui alt pescar i s-a facut rau, a cazut in apa si a murit.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Ştiri sociale » Pescar ucis de apele involburate ale raului Somes