Antena Meniu Search
x

Peste 2.700 de apeluri de ajutor la Ambulanţa Bucureşti-Ilfov, de Paşti! Numărul solicitărilor a crescut faţă de anul trecut

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a primit în cele trei zile de Paşti peste 2.700 de solicitări, cu 11% mai multe decât anul trecut în perioada sărbătorilor pascale.

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a primit în cele trei zile de Paşti peste 2.700 de solicitări, cu 11% mai multe decât anul trecut în perioada sărbătorilor pascale.

Peste 1.500 dintre solicitări au fost pentru urgenţe, dintre care 335 pentru afecţiuni digestive, 167 pentru persoane cărora li s-a făcut rău în spaţiul public şi 36 pentru cazuri de intoxicaţii alcoolice, a declarat managerul SABIF, Alis Grasu.

Dintre cele peste 2.700 de solicitări înregistrate la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF) din noaptea de Înviere şi până marţi dimineaţă, 1.536 au fost urgenţe de cod roşu şi galben.

"Dintre urgenţe, 167 au fost evenimente în spaţiu public, 53 fiind în primele două ore ale nopţii de Înviere”, a precizat dr. Alis Grasu.

Printre urgente au mai fost 91 de cazuri de pierdere a conştienţei pentru scurt timp şi revenire fără ajutor medical, 94 de solicitări pentru persoane care au leşinat, 335 pentru afecţiuni digestive şi 36 pentru intoxicaţii alcoolice, a precizat managerul SABIF.

În ultimele 60 de ore au mai fost primite la Serviciul de Ambulanţă solicitări pentru 15 naşteri şi 18 tentative de suicid.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Peste 2.700 de apeluri de ajutor la Ambulanţa Bucureşti-Ilfov, de Paşti! Numărul solicitărilor a crescut faţă de anul trecut