Antena Meniu Search
x

Zeci de piloţi profesionişti se întrec în drifturi, pe Transalpina, pentru titlul de campion naţional

Întrecere, în drifturi, cu multă adrenalină. Peste 50 de piloţi profesionişti se întrec în acest weekend pe Transalpina, la Romanian Drift Community.

Vezi și

Întrecere, în drifturi, cu multă adrenalină. Peste 50 de piloţi profesionişti se întrec în acest weekend pe Transalpina, la Romanian Drift Community, unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului. Va fi desemnat campionul naţional absolut la drift! 

Maşini cu mulţi cai putere şi scârţâit de roţi. Totul pentru o miză uriaşă... titlul de campion naţional absolut în driftul românesc, titlu pentru care s-au luptat peste 50 de piloţi profesionişti.

Printre cei care râvnesc podium se numără şi fiul cântăreţei de muzică populară, Niculina Stoican. Mama tânărului pilot e cea mai mare susţinătoare.

Astăzi debutează sesiunile de calificări, iar duminică e finala de drift, cea care va desemna învingătorul. Traseul va avea loc pe Transalpina, cu accesul gratuit pentru spectatori.

Competiţia este primul pas pentru ca o etapă de drift din ţara noastră să fie recunoscută de Federaţia Internaţională de Automobilism.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Zeci de piloţi profesionişti se întrec în drifturi, pe Transalpina, pentru titlul de campion naţional