Antena Meniu Search
x

Petiţie pentru graţierea lui Gică Popescu

Gică Popescu a scos oamenii în stradă la mondialele din Statele Unite, în urmă cu două decenii. Acum, i-a scos iar pe străzi pe oamenii din Calafat. Au ieşit să semneze un tabel, pentru graţierea fostului căpitan al naţionalei.

Vezi și

 A fost iniţiativa şefilor de la Dunărea, care cheamă în ajutor şi pe foştii colegi ai Baciului din generaţia de aur.

Multe personalităţii sunt gata să susţină graţierea. Victor Ponta, în calitate de premier, nu s-a pronunţat pe acest subiect. În nume personal însă, a spus că susţine graţierea lui Popescu.

La fel şi Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor. Astăzi, Gică Popescu a primit primul pachet de acasă. Soţia, Luminiţa, l-a vizitat la Rahova şi a ieşit aproape plângând.

Luminiţa Popescu a ieşit cu capul în jos de la Rahova. A stat un ceas la vorbitor cu soţul ei, după ce aşteptase o oră şi jumătate să-i vină rândul. Părea că a plâns. De două zile, soţul ei, Gică Popescu e într-o celulă la Rahova.

La Calafat, oraşul unde s-a născut fostul internaţional lumea s-a mobilizat. Şefii Dunării şi jucătorii echipei au făcut apel la generaţia de aur. Şi s-au apucat de strâns semnături pentru graţierea lui Gică Popescu.

Eliberarea lui Gică Popescu a ajuns până la Palatul Parlamentului.

"Din punct de vedere personal, mã alãtur demersului iniţiat de preşedintele clubului Dunãrea Calafat cu privire la strângerea de semnãturi pentru graţierea marelui nostru fotbalist şi cãpitan al Generaţiei de Aur, Gicã Popescu", a spus Crin Antonescu

3 ani, o lună şi 10 zile de închisoare este pedeapsă primită de Gică Popescu, după ce s-a încheiat judecata în epopeea transferurilor. O judecată finalizată după 7 ani de procese.

La Barcelona, Baciul e la panoul de onoare al clubului catalan. La echipa naţională, lui Gică Popescu i s-a cântat imnul de 115 ori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Petiţie pentru graţierea lui Gică Popescu