Antena Meniu Search
x

Petre Daea şi campania Alege Oaia: Ministrul Agriculturii a donat plăpumi de lână bătrânilor unui azil

Ministrul Agriculturii nu renunţă la campania sa de promovare a oilor! Aşa că a cumpărat mai multe plăpumi de lână şi le-a dus bătrânilor.

Vezi și

Ministrul Agriculturii nu renunţă la campania sa de promovare a oilor! Aşa că a cumpărat mai multe plăpumi de lână şi le-a dus bătrânilor care locuiesc într-un azil din Bucureşti. Gestul frumos nu rezolvă, însă, marile probleme ale ciobanilor. Aceştia se plâng că nu-şi pot vinde marfa în pieţe din cauza samsarilor, plus că nu le cumpără nimeni nici lâna, nici pielea mioarelor.

S-a întâmplat într-un azil pentru bătrâni din Capitală. 70 de plăpumi din lână de ţurcană românească a împărţit ministrul.

Ministrul spune că a cumpărat chiar el pilotele, de la un târg din Deva, cu 200 de lei bucata.

Oierii apreciază campania ministrului. Dar spun că realitatea din teren nu e chiar... călduţă. Subvenţiile primite de ei nu sunt pe măsura muncii. 

De la la anul, ministrul Daea promite majorarea subvenţiilor. Pentru fiecare kilogram de lână vândut, oierii vor primi câte un leu. Mult sau puţin... Rămâne de văzut!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Petre Daea şi campania Alege Oaia: Ministrul Agriculturii a donat plăpumi de lână bătrânilor unui azil