OBSERVATOR SPECIAL: Petrecere pe ghete kangoo jumps

Publicat: 31.05.2013, 20:18.
Actualizat: 31.05.2013, 21:23

Cu ghetele kangoo-jumps poti face orice: poti topai, poti dansa si chiar poti alerga prin parc. Deci nicio sansa sa te plictisesti. Mai ales ca, mai nou, se organizeaza chiar petreceri kangoo, chiar in salile de sport

Imbracate in cele mai aprinse culori, cu bentite, fundite, parul aranjat in bucle, cu tus negru si ruj rosu fetele au stralucit pe ghetele de kangoo jumps. Asa s-au antrenat timp de o ora cu zambetul pe buze. Ideea petrecerii tematice a fost a Dianei Stirbu, care a devenit deja un adevarat party-planner al evenimentelor kangoo jumps, un sport care te ajuta sa arzi caloriile la foc automat. “Slabim mai mult decat la orice alt program practicat intr-o sala de fitness.Sunt studii facute pe ghetele kangoo jumps. Slabesti de trei ori mai mult decat la o ora normala de aerobic sau de fitness”, a spus Diana.

Pentru niste rezultate foarte bune se recomanda minimum doua ore pe saptamana. Intotdeauna dupa o luna se vad rezultatele in primul rand in centimetri, dar si in kilograme.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.