Antena Meniu Search
x

Dorinţa de a petrece în cluburile exclusiviste din Mamaia, mai mare decât teama de virus

Dorinţa de a petrece în cluburile exclusiviste din Mamaia este mai mare decât teama de virus. Au demonstrat-o, noaptea trecută, sute de tineri care au făcut cozi la intrare, chiar dacă li s-a spus clar că nu au acces în interior fără rezervare. A fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru ca mulţimea să se distanţeze.

de Redactia Observator

la 12.07.2020, 13:33

Vezi și
  • Noapte de pomină la Mamaia
  • Puțini au mai ținut cont de reguli

Promenada de seară s-a făcut umăr la umăr în Mamaia. Luaţi de valul libertăţii şi dornici de distracţie, turiştii au uitat de distanţarea socială şi s-au înghesuit ca sardelele pe faleză.

Şi au făcut ce au vrut. La mesele de la terase, au stat mai mult de 4 persoane. Iar în faţa cluburilor, s-au aşezat la coadă, unii lângă alţii. Ştiau prea bine că trebuie să aibă rezervare, dar asta nu i-a împiedicat să spere că vor reuşi să intre. Când au văzut că nu au cum să-i convingă să respecte regulie, patronii au chemat jandarmii în ajutor.

Aglomeraţia de pe litoral a adus-o în Mamaia şi pe Violeta Alexandru. Ministrul Muncii a venit în inspecţie, împreună cu inspectorii ITM, ca să le explice proprietarilor de localuri cum trebuie să-şi desfăşoare activitatea.

Cu toate acestea, distracţia nu a ţinut cont de măsurile de protecţie împotriva noului coronavirus nici în interiorul cluburilor. Ritmurile incendiare au umplut ringul de dans. Printre pretecreţi s-au numărat şi multe vedete, dar şi. mulţi jandarmi.

Un tânăr care a confundat interiorul cu exteriorul a fost la un pas să primească amendă. A fost prins fără mască în magazin.

În Mamaia, a fost cea mai aglomerată noapte, fix în ziua în care am avut cel mai mare număr de cazuri de coronavirus de la debutul pandemiei. Peste 100.000 de turiști sunt, în acest weekend, pe intreg litoralul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Dorinţa de a petrece în cluburile exclusiviste din Mamaia, mai mare decât teama de virus