Antena Meniu Search
x

Picnic urban în grădina unui hotel din București

A fost cea mai frumoasă duminică pentru sute de bucureşteni care au ales să-şi petreacă ziua la un picnic urban, într-o grădină din oraş.

de Redactia Observator

la 06.05.2019, 01:40

Vezi și

A fost cea mai frumoasă duminică pentru sute de bucureşteni care au ales să-şi petreacă ziua la un picnic urban, într-o grădină din oraş. Copiii au alergat pe iarbă şi au înălţat zmeie, părinţii au făcut baloane de săpun ori s-au întins la soare iar bucătării abia au făcut faţă comenzilor de burgeri.

Zeci de copii au zburdat fericiti în pantaloni scurţi şi tricouri, în grădina unui hotel din sectorul doi al Capitalei. Aici, sute de oameni s-au adunat la un picnic, în cinstea vremii, incă plăcută.

După copii au alergat toată ziua şi părinţii. Au facut impreuna baloane de săpun ori au bătut mingea pe iarbă.

La ora prânzului, în grădină s-a răspândit miros de burgeri fripţi la grătar şi brânză topită peste cartofi aurii. La rulota cu humburgeri a fost coada cea mai mare. Chefii abia au putut ţine socoteala comenzilor.

Într-o tigaie imensă, midii suculente s-au deschis lent la aburul cald. Aici, s-a pregătit o paella savuroasă cu fructe de mare, pentru cei care s-au săturat de carne.

Cine a profitat de duminica însorită a făcut o alegere foarte inspirată. De luni, vremea se răceşte în aproape toată ţara. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Picnic urban în grădina unui hotel din București