Antena Meniu Search
x

Pizza cu viermi, oferta verii pe litoral

Fructe de mare cu garnitură de muşte. Şi pizza cu topping de viermi. Dacă tot e buluc pe litoral, de ce să nu fie şi mâncare expirată, bună doar de făcut profit.

Vezi și

Fructe de mare cu garnitură de muşte. Şi pizza cu topping de viermi. Dacă tot e buluc pe litoral, de ce să nu fie şi mâncare expirată, bună doar de făcut profit. 

A venit controlul tocmai de la Bucureşti din nordul şi până în sudul mării. Şi a curs cu amenzi şi localuri închise. Luată la întrebări după ce le-a pus pe masă clienţilor pizza cu viermi, o vânzătoare a leşina.

Femeia stă fără vlagă pe un scaun. Câţiva oameni o stropesc cu apă şi încearcă să-i vorbească. Ea însă nu are puterea să răspundă. Din când în când, se ţine cu mâna de piept. Peste câteva minute, ajunge un echipaj SMURD. Paramedicii îi iau tensiunea şi o ajută să-şi revină. Femeii i s-a făcut rău. Dar nu de la mâncarea pe care o servea clienţilor. 

Era meniul zilnic din bucătăria acestei pizerii din Constanţa. Inspectorii de la Protecţia Consumatorilor au verificat tot.Controalele au continuat până în sudul litoralului. În Vama Veche, inspectorii au găsit aceleaşi probleme. Meniul a fost diferit.

Nici în 2 Mai mâncarea nu e mai proaspătă. Culmea, tocmai la cherhana, peştele, care ar trebui să fie proaspăt capturat, e congelat şi dezgheţat de atâtea ori că nici nu se mai vede ce e.

Pentru că nu aveau, operatorii economici au fost amendaţi. Până la 50 de mii de lei de ilegalitate. Doar azi, trei terase şi o pizzerie de pe litoral au fost închise

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Pizza cu viermi, oferta verii pe litoral