Antena Meniu Search
x

Planul pentru Apărare, respins de Klaus Iohannis pentru că nu respectă promisiunile făcute la NATO (VIDEO)

România s-a angajat în faţa NATO, iar preşedintele Klaus Iohannis i-a promis lui Donald Trump, personal, că vom cheltui 8 miliarde de euro pentru modernizarea Armatei. imagini CSAT Chiar şi aşa, după şase luni, Guvernul nu a folosit niciun ban pentru apărare.

Vezi și

România s-a angajat în faţa NATO, iar preşedintele Klaus Iohannis i-a promis lui Donald Trump, personal, că vom cheltui 8 miliarde de euro pentru modernizarea Armatei. Chiar şi aşa, după şase luni, Guvernul nu a folosit niciun ban pentru apărare.

Mai mult decât atât, în şedinţa de azi a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, şeful statului a fost obligat să respingă planul prezentat de Ministrul Apărării, pentru că acesta nu respecta promisiunile făcute aliaţilor NATO.

Iohannis a subliniat că a atras mereu atenţia politicienilor că dotarea Armatei nu este una corespunzătoare, a oferit ca exemplu chiar accidentul de săptămâna trecută, când, într-un camion vechi de trei decenii, ne-au murit trei militari, în drum spre copiii lor.

De la Cotroceni, preşedintele spune că va dura câţiva ani până când vom avea o Armată dotată la nivel satisfăcător.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Planul pentru Apărare, respins de Klaus Iohannis pentru că nu respectă promisiunile făcute la NATO (VIDEO)