Antena Meniu Search
x

Plouă în Parlament! Soluţia ingenioasă a angajaţilor de a strânge picăturile ce se scurg din tavan

Imagini tragicomice într-unul din restaurantele Parlamentului. Un aranjament făcut de angajaţi pentru a aduna picăturile de apă ce se scurg din tavan a stârnit râsete şi nedumerire chiar printre parlamentari.

Vezi și

Imagini tragicomice într-unul din restaurantele Parlamentului. Un aranjament făcut de angajaţi pentru a aduna picăturile de apă ce se scurg din tavan a stârnit râsete şi nedumerire chiar printre parlamentari. Instalaţia este una atât de creativă încât uşor poate fi confundată cu o operă de arta mai bizară.

Pentru a strânge apa, angajaţii au făcut o improvizaţie, care a stârnit zâmbete şi nedumerire chiar printre parlamentari. Au îmbrăcat o găleată în staniol, au înconjurat-o cu patru mese înalte şi au împrăştiat pe jos rumeguş şi pietriş. Pare o instalaţie de artă modernă, spun cei care au văzut-o. Reprezentanţii Parlamentului susţin că au demarat procedurile pentru reparaţiile necesare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Plouă în Parlament! Soluţia ingenioasă a angajaţilor de a strânge picăturile ce se scurg din tavan