Antena Meniu Search
x

Poliţia Locală din Suceava, dotată cu mătură şi făraş

De astăzi, poliţiştii din Suceava au pe lângă uniformă şi armamentul din dotare o mătură şi un făraş!

Vezi și

De astăzi, poliţiştii din Suceava au pe lângă uniformă şi armamentul din dotare o mătură şi un făraş! Şi asta pentru că cei prinşi că fac mizerie în spaţiul public sunt puşi să cureţe imediat. Primii care au fost prinşi că încalcă această regulă au fost trei adolescenţi care spărgeau seminţe şi aruncau cojile pe aleile unui parc din oraş.

Câţiva tineri se relaxau într-un foişor din parcul central din Suceava, iar în jurul lor trona un covor de coji de seminţe. Luaţi la întrebări de poliţişti, băieţii au recunoscut că ei au făcut mizeria.

Se aşteptau să primească doar o amendă ce a urmat i-a luat prin surprindere atât pe ei, cât şi pe fetele care îi însoţeau.

Nici bine nu au terminat de patrulat parcul că poliţiştii au găsit un nou grup de tineri înconjuraţi de seminţe.

Măsura luată de autorităţile locale este salutată de majoritatea sucevenilor care ştiu că deşeurile îşi au locul la coşul de gunoi, nu pe străzi sau pe iarbă.

Poliţiştii au decis să ia această măsură după ce au văzut că oamenii nu sunt afectaţi de amenzile primite. 

Șeful poliției locale Suceava, Ovidiu Doroftei: "Aplicam pe langa avertismentul verbal, care este prima sanctiune, aplicam si o masura complementara ii punem sa stranga mizeria pe care au facut-o."

Autorităţile speră că măsura îi va determina pe localnici să păstreze curăţenia, dacă nu din simţ civic măcar de ruşinea de a fi vazuţi dând cu măturica prin parcuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Poliţia Locală din Suceava, dotată cu mătură şi făraş