Antena Meniu Search
x

Politicienii români au început să adopte animale de companie şi speră să câştige simpatia alegătorilor

Politicienii au devenit mari iubitori de animale. Este cunoscut faptul că pozele cu pisici sau câini atrag multe aprecieri din partea românilor.

Vezi și

Politicienii au devenit mari iubitori de animale. Este cunoscut faptul că pozele cu pisici sau câini atrag multe aprecieri din partea românilor. Astfel, sunt lideri politici care au gândit o nouă strategie. Din pasiune sau din dorinţa de a atrage simpatie, au devenit stăpâni de animale de companie. Pe paginile de socializare, îşi tin alegătorii la curent cu toate evoluţiile necuvântătoarelor.

După modelul britanic, când fostul premier David Cameron a adoptat un motan pe post de prinzător-şef de soareci, animnalele de companie ale demnitarilor români devin şi ele celebre. 

Sisi! A fost salvată când avea doar câteva săptămâni, de pe o stradă din Militari. Liberalii au decis că merită o şansă. Acum e mascota sediului PNL din aleea Modrogan! Nu are voie în birouri când sunt întâlniri, dar asta nu o impiedică să fie stăpână peste decoruri. 

Igor! Un motan din rasa albastru de Rusia, are aproape 2 ani, îi aparţine lui Daniel Fenechiu şi a fost adoptat de la o familie, iar acum stă la biroul demnitarului. Iar când nu primeşte atenţie, caută singur să fie băgat în seamă. Stăpânul se laudă că, recent, a învăţat chiar să tragă apa la bazinul de la toaletă! Ca orice felină, Igor se şi alintă!

Specialiştii în social media spun că politicienii vor să cucerească, astfel, mai multă simpatie. Iar, la final, desigur, voturi. Astfel, stăpânii câştigă ceva din capitalul de imagine al exemplarelor prietenoase. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Politicienii români au început să adopte animale de companie şi speră să câştige simpatia alegătorilor