Video

Polițist amenințat de un șofer oprit în trafic, la Constanța: „Lasă că ne vedem noi pe traseu, fără haine pe tine”

De Ana Maria Ghiarasim.
Publicat: 23.11.2020, 18:43.
Actualizat: 23.11.2020, 19:26

Un polițist din Constanța a fost amenințat de un șofer pe care l-a oprit în trafic, în timpul unui control la ieșirea dintr-o localitate carantinată. ”Lasă că ne vedem noi pe traseu, stai linistit! Ne vedem noi fără haine pe tine”, i-a spus șoferul.

Dosar penal pentru un șofer care a amenintat un polițist din Constanta

Șoferul s-ar fi enervat întrucât a fost oprit când se întorcea de la serviciu și avea actele-n regulă. Prin urmare, s-a apucat să-l înjure pe polițist, motiv pentru care a fost amendat cu 2.900 de lei.

În momentul în care îl întreabă dacă are mențiuni de făcut la procesul verbal, șoferul continuă să-l înjure pe polițist și începe să-l amenințe.

”Lasă că ne vedem noi pe traseu, stai linistit. Ne vedem noi fără haine pe tine. Din toți, toata lumea trece, doar pe mine m-ai oprit”, spune nemulțumit șoferul, care refuză să semneze procesul verbal.

În urma apariției imaginilor în spațiul public, șoferul agresiv s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, urmând ca cercetările să fie efectuate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Andreea Filip.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.