Antena Meniu Search
x

Politist batut in plina strada

Un politist din Gorj a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a fost batut in strada de un vecin. Barbatul i-ar fi dat o palma, moment in care agentul s-a dezechilibrat si s-a lovit cu capul de o bordura

Vezi și

O dragoste tradusa in pumni si amenintari. Martorii povestesc ca barbatul de 34 de ani l-a luat la bataie pe politist, sub privirile unor taximetristi. Erau dusmani de mai multa vreme, iar aseara, s-au intalnit intamplator, prin cartier. “L-a doborat la pamant, a cazut si s-a ridicat pana la urma, ca au intervenit taximetristii si baiatul care l-a batut a zis sa taca, ca-l bate si mai rau”, povestesc martorii.

Politistul nu a avut nici timpul si nici puterea sa riposteze. O palma ferma l-a trantit la pamant. Politistul s-a lovit cu capul de bordura si a zacut acolo pana cand au ajuns medicii. Ei l-au transportat de urgenta la Spitalul Judetean din Targu-Jiu. “Are un traumatism, e sedat acum. A fost o agresiune fizica, nu cunosc motivul”, a declarat medicul Catalin Constantinescu, de la Serviciul de Ambulanta Gorj.

Politistul lucra la Serviciul de Ordine Publica din cadrul Politiei din Bumbesti-Jiu. Agresorul a fost condus de colegii victimei lui la sectia de politie unde a primit mandat de retinere pentru 24 de ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Politist batut in plina strada