Antena Meniu Search
x

Polițistul din Gorj care a prins un hoț în pijamale povestește incidentul: "Am văzut cum îi trage geanta"

Haina-l face pe om doar atunci când omul nu are alte calităţi. Nu e cazul unui poliţist care, trezit din somn de ţipetele unei femei bătute şi jefuite, n-a mai stat să-şi ia uniforma! L-a prins pe tălhar în pijamale. Şi-a dat seama că are o problemă cu ţinuta abia atunci când individul l-a ameninţat că sună la poliţie.

de Redactia Observator

la 22.06.2020, 22:35

Vezi și
  • Polițistul care a devenit un adevărat erou local are 47 de ani.
  • Polițistul a prins un hoț care furase geanta unei vecine.

Bogdan Chirițoiu, polițist: Femeia se îndrepta către casă, iar el probabil a bruscat-o şi a atacat-o şi a adus-o undeva până în zona asta aici. 

Ţipetele femeii l-au trezit pe Bogdan. Chiar în apropiere de locuinţa sa, un individ a lovit-o şi i-a furat geanta. Îmbrăcat doar în pijamale, poliţistul a plecat în urmărirea agresorului. L-a prins imediat, iar între cei doi a urmat un dialog amuzant. 

Bogdan Chirițoiu, polițist: Mi-a zis ceva de genul: O să chem Poliţia. Şi eu i-am spus: Păi sunt poliţist şi m-a întrebat, mi s-a părut amuzat, m-a întrebat de ce şi cam asta a fost toată conversația. 

Adelina, sora polițistului: Am auzit la un moment dat un ţipăt foarte tare. Vă spun sincer, că m-am îngrozit. Pur şi simplu, nu ştiam pe unde să ies mai repede. El, când am ieşit eu, era deja imobilizat de fratele meu. 

Victima tâlharului este o vecină a poliţistului. 

Bogdan Chirițoiu, polițist: Eu, în primă fază, nici nu mi-am dat seama că este vecina mea, care locuieşte aici. Neavând timp să procesez ce se întâmplă foarte mult, eu practic am văzut doar cum îi trage geanta şi am plecat după el. 

Vecina polițistului: Extraordinar. Îl consider un erou. Mi se pare un gest eroic. Cu toate că şi-a făcut omul meseria. Eu stau singură. Putea să intre peste mine în casă. Mă putea omorî.

Hoţul a fost reţinut. Pe numele său a fost deschis un dosar penal, iar acum este cercetat pentru tâlhărie. 

Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj: O patrulă de siguranță publică s-a deplasat imediat la locul sesizării și l-a încătușat și preluat pe bărbatul de 47 de ani, din Târgu Jiu, care fusese deja imobilizat de către colegul nostru. 

Bogdan Chiriţoiu este poliţist din 2012. A lucrat în Caraş Severin până acum patru ani. De atunci, s-a întors în Gorj ca ajutor de șef de post în cadrul Postului de Poliţie Ciuperceni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Polițistul din Gorj care a prins un hoț în pijamale povestește incidentul: "Am văzut cum îi trage geanta"