Antena Meniu Search
x

Poliţist reţinut, după ce a circulat haotic cu maşina, pe şosea. Şoferii au sunat la 112 (Video)

Un poliţist din Satu Mare a fost reţinut de procurori, după ce a fost filmat în timp ce conducea haotic, riscând producerea de accidente, iar când a fost oprit a refuzat testarea cu aparatul etilotest.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 26.11.2019, 08:40

Poliţiştii din Satu Mare şi-a reţinut un coleg, după ce acesta a circulat haotic pe şosea
Un poliţist a fost reţinut la Satu Mare - Observator.tv

Un poliţist din Satu Mare a fost reţinut de procurori, după ce a fost filmat în timp ce conducea haotic, riscând producerea de accidente, iar când a fost oprit a refuzat testarea cu aparatul etilotest.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare, sesizarea a fost făcută prin apel la 112, iar poliţiştii de la rutieră au oprit vehiculul.

Poliţist reţinut, posibil băut la volan

"Poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o persoană cu privire la faptul că dinspre oraşul Ardud spre municipiul Satu Mare, un autoturism circulă haotic pe drumul public. În urma sesizării a fost depistat şi oprit în trafic, pe bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare, un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat, de 34 de ani, din localitatea Unimăt. Întrucât sus-numitul a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, a fost condus la o unitate spitalicească, unde i-a fost prelevată o mostră biologică de sânge în vederea determinării alcoolemiei", a precizat IPJ Satu Mare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior, şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi propus pentru arestare preventivă.

Potrivit unor surse judiciare, şoferul este un poliţist pus la dispoziţie de către IPJ Satu Mare, fiind anchetat într-un alt caz. El a fost şi agent în cadrul Poliţiei Rutiere Satu Mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Stiri sociale » Poliţist reţinut, după ce a circulat haotic cu maşina, pe şosea. Şoferii au sunat la 112 (Video)