Antena Meniu Search
x

Poliţist rutier reţinut, după ce a cerut 1.000 de lei să ignore alcoolemia unui şofer care făcuse un accident cu victime

Un poliţist rutier din Braşov a cerut şi primit de la un şofer suma de 1.000 de lei, ca să nu treacă în raport alcoolemia şoferului implicat într-un accident rutier cu victime. Şoferul a sunat la Direcția Generală Anticorupție, care a organizat un flagrant şi l-a reţinut pe poliţist.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 14.10.2019, 13:03

- foto Hepta

Un poliţist rutier din Braşov a cerut şi primit de la un şofer suma de 1.000 de lei, ca să nu treacă în raport alcoolemia şoferului implicat într-un accident rutier cu victime.

Şoferul a sunat la Direcția Generală Anticorupție, care a organizat un flagrant şi l-a reţinut pe poliţist.

Un poliţist a cerut mită 1.000 de lei ca să nu treacă alcoolemia unui şofer în raport

Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov a dispus reţinerea unui agent de poliție din cadrul Biroului Rutier al Politiei mun. Brașov, pe o durata de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă şi luare de mită.

Un bărbat a apelat linia call center anticorupție 0800.806.806 a Direcției Generale Anticorupție, sesizând faptul că un agent de poliție i-a solicitat o suma de bani pentru a nu-și îndeplini îndatoririle de serviciu.

Ca urmare a denunțului, ofiţerii Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Județean Anticorupţie Brasov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, l-au prins în flagrant pe agentul de poliție,  după ce a primit de la un denunţător  suma de 1 000 de lei pentru a-l sprijini  in scopul exercitarii in continuare a dreptului de a conduce si pentru a interveni pe langa lucratori din cadrul Serviciului Județean Medicină Legală Brașov în sensul neîntocmirii buletinului de analiză toxicologică cu rezultat 0% g/l alcool în sânge, in condițiile in care, anterior, denuntatorul fusese implicat intr-un accident rutier soldat cu victime.

Suspectul urmează să fie prezentat Tribunalului Braşov cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Poliţist rutier reţinut, după ce a cerut 1.000 de lei să ignore alcoolemia unui şofer care făcuse un accident cu victime