Antena Meniu Search
x

Poliţistă din Galaţi atacată cu toporul

O poliţistă din Galaţi a fost la un pas de moarte în timpul unei misiuni. Femeia a fost atacată cu un topor şi doar norocul a făcut ca arma să nu o mutileze sau ucidă

Vezi și

O poliţistă din Galaţi a fost la un pas de moarte în timpul unei misiuni. Femeia a fost atacată cu un topor şi doar norocul a făcut ca arma să nu o mutileze sau ucidă

Angajată a Poliţiei Locale, aceasta a mers să domolească o petrecere ţinută ilegal într-un parc, dar a ajuns ţinta supărării unuia dintre petrecăreţi. Agresorul a fost arestat pentru tentativă de omor şi ultraj. 

Deşi ar fi putut să moară, Mihaela Oncioiu nu se gândeşte acum decât să se întoarcă la muncă. Îşi aminteşte totuşi gestul care i-a salvat viaţa. Chiar mama atacatorului i-ar fi atras atenţia.

Cazul care ar fi putut să o ucidă pe Mihaela a început ca o petrecere aniversară. Era ţinută însă într-un părculeţ, nu în curtea casei, aşa că vecinii au sesizat poliţia. Când oamenii legii le-au cerut petrecăreţilor să se legitimeze, a pornit războiul.

Supăraţi că le-a fost întreruptă distracţia, indivizii nu au mai ţinut cont de nimic. Unul dintre ei a vrut să arunce în oamenii legii o tavă cu jar încins. Fiul lui a luat însă un topor şi a lovit.

Mihaela Oncioiu este de 11 ani poliţist local şi îşi face meseria cu pasiune. Spune că nu este prima dată când are de-a face cu persoane violente, dar până acum nu s-a temut niciodată pentru viaţa ei.

Bărbatul care a atacat-o pe poliţistă este acum în arest, pentru tentativă de omor şi ultraj. Mihaela, poliţista rănită, va mai râmâne în spital o perioadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Poliţistă din Galaţi atacată cu toporul