Antena Meniu Search
x

Video Afaceristul din Gorj, care a abuzat două adolescente își recunoaște faptele și dă vina pe victimele sale: "Fata ta mi-a luat mințile"

Detalii şocante ies la iveală în cazul celor două copile care ar fi fost violate la piscină de un om de afaceri din Gorj. Într-o discuţie purtată cu mama uneia dintre adolescente, bărbatul recunoaşte ce a făcut, dar dă vina pe minore. Ele i-ar fi cerut de băut iar apoi i-ar fi luat minţile. Judecătorii nu au fost însă impresionaţi de varianta agresorului, care este după gratii pentru 30 de zile.

de Redactia Observator

la 04.09.2021, 20:10

Vezi și

Bărbat: Eu am fost un nenorocit, poate am profitat de ea, dar şi ea mi-a luat mie minţile! Îmi este rusine de mine, îmi este ruşine de tine, îmi este ruşine de ta-su! Îmi asum, am greşit! 

Este discuţia halucinantă dintre mama uneia dintre copile şi patronul unui ştrand din Târgu Jiu. Femeia este în stare de şoc. Cu greu îşi găseşte cuvintele să-l confrunte pe individ. Se cunosc de când fata ei era doar un bebeluş. Niciodată nu s-ar fi gândit prietenul lor s-a transformat în monstru. 

Femeie: Eu văzui video-urile, tu nu poţi, mă, să tragi de un copil de 15 ani la 47 de ani, tată de copil. 

Bărbat: Nu eu am tras de ea! Ea îşi bătea joc de mine, ea mă întărâta. Fata ta mie mi-a luat minţile! 

Adolescentele i-ar fi sucit minţile cu ţinute provcatoare, mesaje deocheate şi avansuri la piscină, se apără bărbatul. 

Bărbat: De ce nu mă înţelegi? Poate fi oricine dacă provoacă în halul ăsta! Eu recunosc, fata mi-a luat minţile şi mie! Zicea: "nu îmi dai şi mie de băut, nu îmi dai şi mie aia", ce era să fac? Îmi asum absolut orice, mă duc şi la puşcărie! 

Femeia suspectează că fetele ar fi fost îmbătate şi chiar drogate pentru a nu putea să risposteze. 

Femeie: Uită-te la ea cum arată în video-urile alea. Ea nu e în toate facultăţile mintale, iar ceea ce i-ai dat să bea, este interzis minorilor, din ceea ce știu eu! Tu nu poți să-i pui așa ceva să bea. 

Abuzul ar fi continuat poate şi astăzi dacă imagini de la piscină nu ar fi fost făcute publice şi fetele nu ar fi prins curaj să vorbească. Când şi-a dat seama ce s-a întâmplat de fapt, una dintre fete şi-a sunat o prietenă şi i-a povestit grozăvia prin care au trecut. E încă şocată de scenele la care a asistat. 

Fetele au fost deja audiate, în prezenţa familiilor, de un psiholog de la Protecţia Copilului. 

Lidia Bîrsanu, psiholog DGASPC Gorj: Starea lor emoţională este destul de afectată, aspect care decurge din perioada audierilor şi din discuţiile cu acestea. Şi părinţii sunt afectaţi pentru că este dureros pentru un părinte să treacă prin astfel de momente. 

Bărbatul este în acest moment arestat pentru 30 de zile. 

Anual, în România peste 100 de minori sunt victime ale violurilor, iar în 70% dintre cazuri călăul este cineva cunoscut. Deși Codul Penal prevede protejarea minorilor, în ţara noastră, abuzurile sexuale asupra lor sunt adesea sancționate cu îngăduință excesivă. Agresorii sunt judecaţi de multe ori nu pentru viol ci pentru act sexual cu un minor, deoarece se consideră că victima şi-a dat dat acordul dacă nu poate dovedi că s-a împotrivit

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Afaceristul din Gorj, care a abuzat două adolescente își recunoaște faptele și dă vina pe victimele sale: "Fata ta mi-a luat mințile"