Antena Meniu Search
x

Video Poliţiştii au împărţit amenzi la petrecerile organizate în mai multe judeţe, pentru nerespectarea restricţiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus

Tulpina nouă începe să se răspândească, dar românii nu sunt deloc speriaţi. Nu e zi fără petreceri, chiar dacă acestea sunt interzise în pandemie. Din Maramureş şi până în Capitală, de la parangheliile cu ceteraşi, până la dansurile din terasele de fiţe, oamenii petrec de parcă nici n-ar exista virusul. 

de Redactia Observator

la 31.01.2021, 08:40

Vezi și
  • Mai multe petreceri organizate în diferite judeţe au fost întrerupte de forţele de ordine.
  • A plouat cu amenzi pentru cei care nu au respectat restricţiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus.

Muzică, ceteraşi şi voie bună. Petrecerea de pomină a avut loc într-un local din Sighetul Marmaţiei, iar toată distracţia a fost transmisă live pe reţelele de socializare. 

Când chermeza era în toi, pe nepusă masă au venit şi poliţiştii, care au dat 23 de amenzi, în valoare toatală de 15 mii de lei.

Şi în Capitală a fost agitaţie mare în restaurante şi baruri, în primul weekend după relaxarea măsurilor. Tinerii care au fost luaţi de valul distracţiei şi au uitat de mască au primit amenzi. Au fost sancţionaţi şi admistratorii restaurantelor în care distanţa dintre mese nu era conformă.

S-au dat sute de amenzi, pentru nerespectarea regulilor, doar în Vrancea

Şi în Vrancea au fost controale, chiar dacă judeţul este în scenariul verde. Restaurantele şi barurile din Focşani au fost luate la pas de către oamenii legii, care au verificat dacă regulile sanitare sunt respectate: "Avem o acţiune de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV 2".

Unii clienţi au făcut stânga împrejur când au intrat în restaurant şi au dat nas în nas cu poliţiştii.

În total, au fost date peste 200 de amenzi în valoare de 16 mii de lei, în întreg judeţul. Cele mai multe - pentru nerespectarea măsurilor de protecţie, iar o amendă a fost dată pentru nerespectarea carantinei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Poliţiştii au împărţit amenzi la petrecerile organizate în mai multe judeţe, pentru nerespectarea restricţiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus