Antena Meniu Search
x

Poliţistul din Mehedinţi, dat dispărut de câteva zile s-a sinucis într-un mod îngrozitor. Cu ani în urmă, străbunicul său şi-a luat viaţa în acelaşi loc

Poliţistul din Mehedinţi, dat dispărut de câteva zile, a fost găsit mort, aseară, într-o cabană ce aparţinea familiei.

Vezi și

Poliţistul din Mehedinţi, dat dispărut de câteva zile, a fost găsit mort, aseară, într-o cabană ce aparţinea familiei. Ar fi trebuit să se întoarcă la serviciu ieri, însă a ales să-şi pună capăt zilelor. Doi localnici l-au găsit fără suflare după ce aflaseră de disparţie şi i-au văzut autoturismul abandonat pe câmp

Alerta s-a dat după ce poliţistul de 48 de ani a plecat luni seară de acasă, fără să spună nimic familiei şi şi-a închis şi telefoanele. Familia şi colegii l-au căutat, zeci de ore, peste tot, dar fără succes. Doi localnici din Gruia au văzut însă o maşină abandonată pe un câmp la marginea comunei.

Ştiau de dispariţia agentului aşa că au pornit în căutarea lui. 

Nu departe de maşina abandonată, poliţistul avea un teren şi o cabană a familiei. Oamenii au mers imediat acolo. Au avut un şoc când deschis uşa.

Bărbatul zăcea fără suflare în locuinţa umbrită parcă de un blestem. Oamenii povestesc că, tot aici, şi străbunicul poliţistului şi-a pus capăt vieţii, în acelaşi mod.

Poliţisul nu a lăsat nu bilet de adio. Localnicii spun că avea, o mare supărare pe suflet, după ce acum câţiva ani şi-a îngropat fiul.

Trupul fără viaţă a fost transportat la Medicină Legală pentru necropsie. În urma sa, agentul a a lăsat o soţie şi o fiică minoră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Poliţistul din Mehedinţi, dat dispărut de câteva zile s-a sinucis într-un mod îngrozitor. Cu ani în urmă, străbunicul său şi-a luat viaţa în acelaşi loc