Antena Meniu Search
x

Politistul din Targoviste, tinut in continuare cu forta la Psihiatrie

Desi procurorul a hotarat ca nu reprezinta un pericol, politistul din Targoviste, internat cu forta la Psihiatrie, ramane in continuare prizonierul sistemului

Vezi și

Documentul semnat de procuror in care scrie ca politistul poate pleca din spital a cantarit mai putin pentru asistente decat ordinul dat de medicul curant. In timp ce rudele lui Victor Stoica se chinuiau sa ajunga la acesta doctorul a plecat fara sa faca vreun comentariu. Dar imaginile surprinse de rudele politistului saptamana trecuta spun totul. Timpul petrecut in spital l-a transformat pe barbat intr-o leguma.

Nici macar rugamintile mamei indurerate nu le-au facut pe asistente sa deschida usile spitalului. Asa ca femeia a cerut ajutorul politiei. “Sa vina politia la fata locului, ca eu nu plec de aici pana nu imi iau copilul”, a spus femeia.

Dar nici agentii de politie n-au putut intra in spital. Au reusit, in schimb, sa le convinga pe asistente sa o lase pe femeie sa-si vada fiul.

Victor Stoica este mai bine acum, spune mama lui, dar barbatul ramane prizonier in Spitalul de la Pucioasa. Pentru cat timp, ramane de vazut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Politistul din Targoviste, tinut in continuare cu forta la Psihiatrie