Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Furtună teribilă în Bucureşti. Patru maşini au fost distruse de un copac

Patru maşini au fost distruse de un singur copac care a fost rupt de vântul puternic, seara trecută, în Bucureşti. Oamenii spun că de când s-au făcut asfaltări în zonă, rădăcinile pomilor s-au uscat. Se tem acum că şi alţi arbori ar putea pica la prima rafală de vânt.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 08.07.2020 , 11:15

  • Una dintre cele patru mașini a fost distrusă în totalitate.
  • Vecinii spun că și alți arbori sunt în pericol să cadă.

Furtuna de câteva zeci de minute care a lovit, aseară, Bucureștiul, a fost suficientă pentru a pune la pământ mai mulţi copaci. În sectorul 6, un singur arbore rupt a făcut praf patru maşini parcate.

Martorii spun că de vină pentru prăbușirea copacului ar fi primăria care atunci când a asfaltat parcarea nu ar fi lăsat suficient spațiu pentru ca rădăcinIle pomului să se dezvolte corespunzător 

Responsabilul cu defrişările din sector are însă altă opinie faţă de angajaţii săi.

Vezi și

Gabriel Tase, șef defrișări ADP Sector 6: Datorită intemperiilor, când bate vântul fiind și foarte greu si foarte inalt dar el fiind verde noi nu putem să-l toaletăm acum. Pentru acest pom nu a fost nicio sesizare

Una dintre cele patru mașini a fost distrusă în totalitate. Proprietarul o cumpărase în urmă cu trei ani însă vehiculul nu era asigurat. Vecinii spun că și alți arbori sunt în pericol să cadă.

Nimeni nu a fost rănit de copacii puși la pământ de vânt. Capitala a fost sub cod galben de vreme instabilă până seara trecută la ora 22.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri sociale » Furtună teribilă în Bucureşti. Patru maşini au fost distruse de un copac