Antena Meniu Search
x

Video Pompieri din 5 județe s-au luptat ore-n şir cu flăcările care au cuprins fabrica de lângă Timișoara. Structura clădirii s-a topit sub dogoarea lor

Incendiu de proporţii, noaptea trecută, lângă Timişoara. O fabrică de aparate frigorifice din localitatea Şag a fost înghiţită complet de flăcări. În interiorul halei erau depozitate mai multe substanţe inflamabile şi exista pericolul unei explozii. Zeci de pompieri din cinci judeţe au luptat cu focul mai bine de 6 ore pentru a-l stinge.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 06.06.2021, 20:28

Vezi și

Alarma s-a dat în jurul orei 23:00. Vălvătaia s-a extins cu repeziciune şi a înghiţit tot ce a întâlnit în cale pe o suprafaţă de zece mii de metri pătraţi. Flăcările au fost atât de puternice, încât structura clădirii a început să se topească sub dogoarea lor.

Iulia Pop, reporter Observator: ”Focul a cuprins întreaga hală de producţie. Riscul este ridicat, pentru că înauntru sunt substanţe explozibile”.

Zeci de pompieri din Timiş s-au luptat ore-n şir cu flăcările. În sprijinul lor au fost trimise echipaje din judeţele învecinate, dar şi o autospecială de intervenţie în cazul accidentelor chimice. 

Zoltan Nemeth, prefect Timiş: ”Au fost chemaţi toţi pompierii din liber la lucru. Mai mult decât atât, patru judeţe au trimis şase autospeciale. Au sărit în ajutor cei din Arad, Alba, Caraş şi Hunedoara”.

Pe acelaşi subiect

A fost pericol de explozie la Timișoara

Pompierii au scos din hală butelii şi recipiente cu izobutan, propan şi GPL. Flăcările au mistuit însă foarte multe materiale plastice, iar deasupra fabricii s-a ridicat un fum negru, înecăcios, aşa că la faţa locului au ajuns şi inspectorii de la Garda de Mediu. Din cauza pericolului, Drumul European 70 a fost închis de la ieşirea din Şag spre Jebel.

Din fericire, nimeni nu se afla în interiorul halei în momentul izbucnirii incendiului. Firma de aparate frigorifice avea 950 de angajaţi. Reprezentanţii ISU Timiş urmează să stabilească acum exact de la ce a pornit focul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Pompieri din 5 județe s-au luptat ore-n şir cu flăcările care au cuprins fabrica de lângă Timișoara. Structura clădirii s-a topit sub dogoarea lor