Antena Meniu Search
x

Postări cutremurătoare pe pagina de Facebook a formaţiei: "Am aflat. Am plâns"

Pe pagina de Facebook a trupei Goodbye to Gravity au aparut mesaje de condoleante, dar si de incurajare pentru cei care sunt inca in viata

Pe pagina de Facebook a trupei Goodbye to Gravity au aparut mesaje de condoleante, dar si de incurajare pentru cei care sunt inca in viata

Chitaristul Mihai Alexandru se numără printre cele 27 de persoane decedate în incendiul grav produs vineri seară în clubul Colectiv, unde acesta şi colegii săi de trupă aveau programat un concert pentru a-şi promova cel mai recent album, "Mantras of War". În incendiu a murit şi iubita lui Mihai Alexandru, Cătălina Ioniţă.

De asemenea, Vlad Ţelea, un alt chitarist al trupei "Goodbye to Gravity", a decedat, în timp ce ceilalţi colegi ai lor - Andrei Găluţ (voce), Alex Pascu (bas) şi Bogdan Lavinius (tobe) au fost răniţi şi sunt internaţi, potrivit informaţiilor oferite de casa de discuri Universal Music România, care s-a ocupat de lansarea albumului formaţiei.

Pe pagina de Facebook a trupei "Goodbye To Gravity" comentariile au început să curgă la scurt timp de la producerea tragediei.

"Să sperăm ca alte trupe nu vor face show pirotehnic fără autorizaţie, să înveţe din asta. iată ce catastrofă se poate întâmpla... Vieţi pierdute fără sens...", scrie o tânără, pe pagina de Facebook a formaţiei.

"Goodbye ... Goodbye to Gravity. Nu se va mai întâmpla ... până data viitoare. Toată lumea are de învăţat din această tragedie: autorităţi, trupe, patroni şi mai ales tinerii", a scris un internaut.

"Am amintiri dragi cu voi de la concerte. Am aflat. Am plâns. Punct", a scris un altul.

"Condoleanţe şi putere famililor îndurerate! Putere pt cei care au supravieţuit! Dumnezeu să vă dea putere".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Postări cutremurătoare pe pagina de Facebook a formaţiei: "Am aflat. Am plâns"