Antena Meniu Search
x

Video Poștașii o să citească contoarele de energie electrică ale clienților, cel puțin pentru următoarele 24 de luni

Poștașul chiar că va suna acum de două ori la ușă: o dată pentru corespondență și a doua oară ca să vadă ce scrie pe contoarele ce înregistrează consumul de energie electrică. Compania Naţională Poşta Română a câştigat licitaţia organizată de E-Distribuţie Muntenia.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 08.10.2021, 21:01

Vezi și

Cel puțin în următoarele 24 de luni, după cum este stipulat în acordul cadru semnat între Poşta Română şi E-Distribuţie Muntenia. Compania spune că este un lucru firesc, având în vedere că pot acoperi toată ţara prin reţeaua de poştaşi.

2000 de poștași vor citi contoarele care înregistrează consumul de energie electrică ale clienţilor din Bucureşti, Ilfov, Giurgiu, Arad, Caraş-Severin, Hunedoara, Timiș, dar şi ale celor din Călăraşi, Constanţa, Ialomiţa şi Tulcea.

Poşta Română a fost desemnată câştigătoare în urma etapelor de licitaţie electronică, în faţa altor şase companii concurente, specializate în prestarea acestui tip de servicii. Regulamentul spune că indexurile contoarelor de energie se citesc cel puţin o dată la 6 luni. Iar în caz contrar, distribuitorii de curent vor fi obligaţi să plătească 100 de lei fiecărui client, potrivit unui proiect ANRE.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Poștașii o să citească contoarele de energie electrică ale clienților, cel puțin pentru următoarele 24 de luni