Antena Meniu Search
x

Potop în Timişoara! Şuvoaiele au pătruns în zeci de gospodării, iar un pasaj s-a transformat într-o capcană pentru maşini

O ploaie torenţială a făcut prăpăd în Timişoara şi în localităţile din jur. Şuvoaiele au pătruns în zeci de gospodării, au distrus culturi şi au transformat un mall din oraş într-un imens ştrand

Vezi și

O ploaie torenţială a făcut prăpăd în timişoara şi în localităţile din jur. Şuvoaiele au pătruns în zeci de gospodării, au distrus culturi şi au transformat un mall din oraş într-un imens ştrand

Cel mai grav a fost însă pe străzi. Un pasaj s-a transformat într-o capcană pentru maşini.

Zeci de şoferi au căzut în ea. În zonă erau câţiva poliţişti care puteau să le atragă atenţia, dar au făcut-o abia după ce oamenii au rămas cu maşinile blocate în apă.

Maşină după maşină intră în marea apărută în pasaj. Apa trece de portiere, motorul se opreşte, iar suvoaiele ajung la picioarele şoferilor. E momentul în care îşi dau seama că au căzut într-o capcană. O capcană pe care nu aveau cum s-o evite din cauza vizibilităţii reduse.

Pe marginea drumului stau alte maşini avariate după ce au încercat să traverseze pasajul. Cu toate astea, echipajul de poliţie dirijează traficul pe un singur sens de mers, şi dau şoferilor indicaţii. de la depărtate. Plouă torenţial şi orice semn rutier este greu de observat. Chiar şi cu viteză redusă, şoferii spun că pericolul nu poate fi observat.

În pasajul intens circulat şi veşnic inundabil, şoferii au dat testul de rezistenţă pentru maşinile lor. Cei mai norocoşi au reuşit să iasă din apă înainte ca motorul să cedeze.

A fost rupere de nori şi într-o comună din Timiş unde, în mai puţin de o oră, şuvoaiele au intrat în mai multe gospodării. În locuinţe, apa a distrus mobila, dar şi aparatura electrică. Oamenii au aşteptat, neputincioşi, să se oprească potopul. Puhoaiele le-au distrus şi culturile.

Apa nu a intrat doar în case, ci şi în mall-uri. Angajaţii unui centru comercial din Timişoara, înarmaţi cu mopuri şi mături, se luptă în zadar să scoată apa din magazine. Iar cumpărătorii sunt nevoiţi să amâne cumpărăturile.

Dar în parcare au avut parte de o altă surpriză. Au fost nevoiţi să meargă prin apă, desculţi, până la maşini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Potop în Timişoara! Şuvoaiele au pătruns în zeci de gospodării, iar un pasaj s-a transformat într-o capcană pentru maşini