Antena Meniu Search
x

Povestea unui supravietuitor! Andrei s-a nascut la numai 25 de saptamani

S-a grabit sa vina pe lume. Andrei, asa cum l-au botezat asistentele s-a nascut la numai 25 de saptamani. Inca de la inceput viata lui a fost o lupta pentru supravietuire

Vezi și

"A avut nevoie de ventilatie asistata, chiar a avut si o hemoragie cerebrala care a complicat lucrurile, si care a facut ca spitalizarea lui, si primele doua luni din viata sa fie extrem de dificila", a spus Livia Ognean, medic neonatolog. E un miracol, spun medicii. Andrei avea doar 950 de grame cand s-a nascut.

Mana de om respira acum fara ajutor, dar lupta lui nu s-a terminat. Andrei parca prevede ceea ce il asteapta. Rar mai arunca cate un zambet spre asistente. In semn de recunostiinta pentru iubirea pe care i-au daruit-o. "E unul dintre putinii copii tristi care a trecut pe la noi, prin terapie", a mai spus medicul.

Mama l-a abandonat la numai trei zile dupa ce l-a adus pe lume. "Fara doar si poate, are nevoie de o familie, acesta este idealul, bineinteles". Dar culmea, cea care l-a abandonat ii refuza si aceasta sansa.

"Pana in momentul de fata, mama nu si-a dat consimtamantul pentru adoptie, iar copilul nu a intrat in sistemul de protectie", a declarat Beatruce Muntean, purtator de cuvant DGASPC Sibiu,

Daca mama nu-si va da acordul pentru adoptie andrei va ajunge cel mai probabil intr-un centru de plasament.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Povestea unui supravietuitor! Andrei s-a nascut la numai 25 de saptamani