Antena Meniu Search
x

Video Poze spectaculoase în lanul de lavandă. "Insula" de un mov aprins se vede de departe, în mijlocul câmpului

Poze spectaculoase în lanul de lavandă. Lângă Tecuci, în judeţul Galaţi, are loc un eveniment plin de culoare şi miresme - Festivalul Lavandei. Iată ce se întâmplă în acest decor parfumat. 

de Adrian Obreja

la 18.06.2023, 15:14

Vezi și

"Un hectar de lavandă, în mijlocul câmpului, lângă Tecuci. O mare de mov, care atrage oamenii ca un magnet, mai ales pe timpul verii, în momentul în care această culoare este extraordinar de frumoasă. Aşa cum se vede în imagini, sunt foarte mulţi oameni care au venit să profite de acest loc, vizibil chiar de la şosea. Sunt oameni care au venit să-şi facă poze, am vorbit cu câţiva dintre ei şi ne spuneau că e pentru prima oară când vin într-un lan de lavandă. Sunt oameni veniţi chiar din Buzău sau Iaşi şi s-au declarat încântaţi de ceea ce văd", spune Adrian Obreja, reporter Observator.

Poze în lanul de lavandă, lângă Tecuci

"Şi vremea ne ajută. Iar totul e pus la punct de organizatori şi proprietari. Sunt bănci, leagăne, biciclete, totul pus la punct şi pregătit doar pentru a ieşi cele mai frumoase poze şi pentru a rămâne cu cele mai frumoase amintiri. Sunt şi personaje pentru copii, astfel încât cei mici să se bucure de experienţă într-un lan de lavandă", arată Adrian Obreja, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Poze spectaculoase în lanul de lavandă. "Insula" de un mov aprins se vede de departe, în mijlocul câmpului