Antena Meniu Search
x

S-a dat startul pregătirilor pentru Revelion. Mii de petrecăreţi sunt aşteptaţi în restaurantele şi cluburile din toată ţara

Pregătirile pentru revelion au intrat pe ultima sută de metri, iar mii de angajaţi ai cluburilor şi restaurantelor lucrează de zor pentru marea petrecere.

Vezi și

Pregătirile pentru revelion au intrat pe ultima sută de metri, iar mii de angajaţi ai cluburilor şi restaurantelor din ţară lucrează de zor pentru marea petrecere! Pentru că tradiţia trebuie respectată, milioane de petrecăreţi sunt aşteptaţi să treacă pragul localurilor.

Număroatea inversă a început. Barmanii, ospătarii şi managerii de cluburi se pregătesc pentru cea mai lungă noapte. 

Oana Balint, PR-ul unui local: "Am vândut în proporţie de 90%, cam 400 de locuri, dar suntem siguri că se vor vinde şi celelalte până în seara de revelion! Ca tematică pentru petrecerea de Revelion, am optat pentru perioada anilor '20, sofisticat şi elegant, clubul va fi decorat cu ornamente specifice perioadei!"

Se refac acum stocurile de alcool. Cea mai scumpă ieşire în oraş costă cel puţin 500 de lei de persoană. 

Reprezentanţii localurilor spun că s-a dus faima că în România se petrecere bine, aşa că mulţi tineri din Europa îşi vor peterce Revelionul în Centrul Vechi din Bucureşti. 

Unii dintre ei şi-au rezervat camere în hoteluri de lux. 

Un astfel de apartament roial dintr-un hotel de lux din capitală, ajunge să coste chiar şi câteva sute de euro pentru noaptea de revelion. Şi este foarte popular în rândul cuplurilor.

De altfel, gradul de ocuparare al hotelurilor din această perioadă este în continuă creştere, iar cei mai mulţi turişti ale hotelurilor din capitală sunt europeni şi asiatici.

La polul frigului, alţii turişti se pregătesc de un revelion la zăpadă. În pensiunile din Harghita, totul este ocupat. 

1400 de lei va costa pachetul de Revelion. Patru nopţi de cazare, cu mâncare şi distracţie incluse. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » S-a dat startul pregătirilor pentru Revelion. Mii de petrecăreţi sunt aşteptaţi în restaurantele şi cluburile din toată ţara