Premieră la Braşov! Bucătari renumiţi s-au întrecut la unul dintre cele mai picante concursuri din estul Europei
120 de concurenţi din 25 de ţări s-au întrecut în gusturi, arome şi preparate care mai de care mai apetisante şi sofisticate. totul, pentru a impresiona juriul internaţional şi a pune mâna pe trofeu. Evenimentul a avut loc pentru prima dată la noi în ţară!
- Ce avere impresionantă are Vlad Oprea. Primarul care conduce Sinaia de 20 de ani și-ar fi extins imperiul imobiliar prin interpuși. DETALII la Observator 17:00, la Antena 1
- Locul de muncă de la stat unde oamenii lucrează doar 4 luni și sunt plătiți tot anul. Din 11 angajaţi, şase sunt şefi
120 de concurenţi din 25 de ţări s-au întrecut în gusturi, arome şi preparate care mai de care mai apetisante şi sofisticate. totul, pentru a impresiona juriul internaţional şi a pune mâna pe trofeu. Evenimentul a avut loc pentru prima dată la noi în ţară!
Tigăile au sfârâit la Braşov, iar de vină a fost East European Culinary Cup, o competiţie la care au luat parte peste 100 de concurenţi din ţară dar şi de peste hotare.
În concurs a intrat şi Gyanny Bănuţă, câştigătorul celui de-al treilea sezon Chefi la cuţite.
GYANNY BĂNUŢĂ, câştigător Chefi la Cuţite:
- "Antiage", noul volum de poezii lansat de Răsvan Popescu: "Până la urmă nimeni nu scapă. Mereu e un război pe...
- 23 ianuarie, Sfântul Clement de Ancira. Sărbătoare importantă în calendarul ortodox
- Evenimente în Bucureşti, joi 23 ianuarie. Ce nu trebuie să ratezi
- 23 ianuarie, evenimente importante care au avut loc în această zi de-a lungul timpului
- Ediția 2025 a Cursurilor FDVDR: inovații educaționale și oportunități pentru tinerii din România
O să fac un muşchiuleţ de porc într-o crustă de pătrunjel cu mult panco caramelizat un piure de varză dulce, un piure de cartofi dulci cu nucşoară şi vanilie.
Competiţia e strânsă şi chiar dacă pune la fel de multă pasiune în preparatele sale, aici i se pare mai greu, spune el. Se întrece doar cu profesionişti în ale artei culinare.
Concursul de la Brașov a adunat, laolată, chefi ce deţin chiar stele Michelin.
Chiar dacă evenimentul are loc pentru prima dată la noi în ţară, chefii de peste hotare au dat verdictul despre bucătăria românească.
În cele trei zile de eveniment, turiştii dar şi localnicii care au trecut pe la standurile chefilor au putut lua parte la demonstrații de gătit. În plus, au fost organizate expoziții de bucate tradiționale şi... internaționale.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰