Antena Meniu Search
x

Reacţia dură a părinților după mesajul premierului României cu privire la cei care refuză să îşi vaccineze copiii

Părinţii care nu-şi vaccinează copii nu merită nici să-i crească. Concluzia îi aparţine premierului României. Mihai Tudose i-a criticat deschis pe adulţii care se opun imunizării propriilor copii, decizie pe care o consideră asemănătoare cu o condamnare la moarte.

Vezi și

Părinţii care nu-şi vaccinează copii nu merită nici să-i crească. Concluzia îi aparţine premierului României. Mihai Tudose i-a criticat deschis pe adulţii care se opun imunizării propriilor copii, decizie pe care o consideră asemănătoare cu o condamnare la moarte.

Când un părinte îşi condamnă copilul la moarte nu ştiu în ce măsură se mai poate vorbi despre drepturile părinteşti. Alţi părinţi sunt decazuti din drepturi ptr fapte mult mai putin grave, susţine premierul Mihai Tudose.

Declaraţiile înteţesc războiul dintre cei care sunt pro şi contra imunizării.

Ca mamă care am doi copii mari nu e, nu ar trebui să existe obligatoriu. Eu, ca părinte, nu mi-am mai vaccinat copiii de la trei ani şi sunt perfect sănătoşi, comentează o femeie declaraţiile premierului României.

Pe acelaşi subiect

La fel de aprinşi sunt şi reprezentanţii asociaţiilor care au luat o poziţie publică în ceea ce priveşte vaccinarea.

COSTEL STANCIU, preşedinte al Asociaţiei ProConsumatori:

Copiii nu sunt ai primului ministru, copiii sunt ai părinţilor lor. Noi, societatea civilă, nu vom permite instaurarea unui barnevernert norvegian în România, adică instaurarea unei instituţii de forţă.

OVIDIU COVACIU, fondator Coaliţia România Sănătoasă:

Nevaccinarea este un risc foarte mare prntru copil, îl pune, aşa cum vedem în epidemia curentă de rujeolă, îl pune în faţa unui risc de deces, în faţa unui risc de îmbolnăvire, care este complet evitabil.

Nu de aceeşi părere este un medic de la Suceava care a stârnit controverse prin declaraţiile lui halucinante privind vaccinurile.

Medicul este deja anchetat de şefi şi riscă să nu mai poată profesa. Şi premierul a avut cuvinte dure la adresa doctorilor anti-vaccin.

La tablă a fost scos astăzi şi ministrul sănătăţii, care i-a prezentat premierului un raport privind situaţia vaccinării în România. Voci din Executiv spun chiar că şeful de la sănătate ar putea fi demis pentru că n-a gestionat prea bine epidemia de rujeolă de la începutul anului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Reacţia dură a părinților după mesajul premierului României cu privire la cei care refuză să îşi vaccineze copiii