Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Premierul României condamnă aspru modul în care Fiscul a ales să notifice trustul Intact

De la pupitrul Senatului, Dacian Cioloş a spus că practicile abuzive ale instituţiilor statului cu cetăţenii trebuie să dispară. Din respect pentru libera exprimare, şeful Guvernului a spus că îşi doreşte ca cele cinci televiziuni Intact să emită în continuare.

de Redactia Observator

la 17.02.2016 , 19:44

 Premierul României condamnă aspru modul în care Fiscul a ales să notifice trustul Intact, că trebuie să evacueze sediile. De la pupitrul Senatului, Dacian Cioloş a spus că practicile abuzive ale instituţiilor statului cu cetăţenii trebuie să dispară. Din respect pentru libera exprimare, şeful Guvernului a spus că îşi doreşte ca cele cinci televiziuni Intact să emită în continuare.

Dacian Cioloş a condamnat descinderea în forţă a reprezentanţilor ANAF în sediul Intact, chiar dacă acţiunea a fost făcută în numele legii. Senatorii au fost, însă, de altă părere.

Şi preşedintele Klaus Iohannis a avut astăzi o reacţie cu privire la intervenţia brutală a inspectorilor fiscului.

Vezi și

Mai sunt două zile în care cele cinci televiziuni ale trustului Intact trebuie să evacueze sediile, din ordinul Fiscului. Astăzi, senatorul Liviu Pop a depus un proiect de lege de modificare a ordonanţei 7, pentru a permite închirirea imobilelor confiscate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Premierul României condamnă aspru modul în care Fiscul a ales să notifice trustul Intact