Antena Meniu Search
x

Preot chemat să sfințească lansetele, la intrarea în starea de alertă: "Se binecuvântează uneltele acestea de pescuit" (video)

Un preot a fost chemat să sfințească lansetele, la intrarea în starea de alertă, înainte să se dea voie să se iasă la pescuit: "Se binecuvântează uneltele acestea de pescuit", spune popa

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 19.05.2020, 10:09

  • De pe 15 mai ai voie să mergi la pescuit.
  • E unul din motivele pentru care poți să ieși din localitate.

Românii au așteptat cu nerăbdare ieșirea dein starea de urgență și intrarea în stare de alertă, cu mai puține restricții de circulație. Relaxarea a adus, printre altele, și libertatea de a merge la pescuit. De vineri, practic, bălțile și lacurile din toată țara au fost pline de pescari.

Pescuitul individual de recreere e unul dintre motivele pentru care ai voie să ieși din localitate, cu declarația pe propria răspundere completată corespunzator. Paionații s-au pregătit și imaginile postate pe Facebook demonstrează că nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un pescar a chemat chiar preotul pentru a sfinți lansetele și geanta cu alte scule de pescuit, înainte să iasă din nou pe baltă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Preot chemat să sfințească lansetele, la intrarea în starea de alertă: "Se binecuvântează uneltele acestea de pescuit" (video)