Antena Meniu Search
x

Părăsit de nevastă, un preot din Dâmbovița ar fi căzut în patima răzbunării. I-a dat foc la mașină

Acuzaţii surprinzătoare la adresa unui preot din Dâmboviţa. Omul bisericii ar fi incendiat maşina soţiei sale în timp ce femeia era la mare cu cei doi copii ai cuplului. Bărbatul fusese părăsit de câteva luni de către nevasta lui tocmai din cauza certurilor repetate, spun vecinii.

de Redactia Observator

la 31.08.2019, 12:19

Vezi și

Acuzaţii surprinzătoare la adresa unui preot din Dâmboviţa. Omul bisericii ar fi incendiat maşina soţiei sale în timp ce femeia era la mare cu cei doi copii ai cuplului.

Bărbatul fusese părăsit de câteva luni de către nevasta lui tocmai din cauza certurilor repetate, spun vecinii. Preotul e cercetat acum în libertate pentru distrugere.

Un preot părăsit de nevastă s-a răzbunat pe femeie și i-a dat foc la mașină

Bărbatul de 59 de ani este preot în comuna Buciumeni din Dâmboviţa. Ajuns în faţa anchetatorilor, nu a vrut să comenteze incidentul. Oamenii din sat spun însă că gelozia l-ar fi împins la gestul extrem, după ce femeia se mutase din casa sa în satul vecin.

După ce ar fi incendiat maşina, clericul s-a făcut nevăzut. Incendiul a fost observat de poliţiştii din sat care au alertat pompierii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Femeia era plecată cu fetele celor doi în concediu la mare.

"E un preot bun, foarte bun să ştiţi, adică a fost preotul nostru de atâţia ani de zile. Am auzit şi eu o problemă acum, dar. Îmi pare foarte rău, chiar am plâns", a spus o enoriașă.

Unii localnici vorbesc şi de aplecarea preotului către patima alcoolului. Ca duhovnic, însă, oamenii nu au nimic să-i reproşeze.

"Eu îl ştiu de om de toată isprava, şi-a educat două fetiţe, le-a şcolit, nu, nu ştiu", spune o localnică.

"Aşa ca preot e nemaipomenit, Doamne fereşte, e un om de milioane", mărturisește o femeie.

Bărbatul e acum cercetat în libertate pentru distrugere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Părăsit de nevastă, un preot din Dâmbovița ar fi căzut în patima răzbunării. I-a dat foc la mașină