Antena Meniu Search
x

Preotul Cristian Pomohaci I-A ÎNFURIAT pe mai marii bisericii! Reacția dură a Patriarhiei după declarațiile din ultimele zile (VIDEO)

Comportamentul din ultimele zile ale preotului Cristian Pomohaci i-a înfuriat pe mai marii Bisercii, ținând cont de faptul că acesta este implicat intr-un imens scandal, după ce a fost acuzat de corupere de minori.

Comportamentul din ultimele zile ale preotului Cristian Pomohaci i-a înfuriat pe mai marii Bisercii, ținând cont de faptul că acesta este implicat intr-un imens scandal, după ce a fost acuzat de corupere de minori.

Deși este implicat în acest scandal, Pomohaci a continuat să cânte la diverse spectacole in ultimele zile, și, mai mult, a acceptat sa primească bani pentru dedicatii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Potrivit ebihoreanul.ro, reprezentanții Arhiepiscopiei de Alba Iulia au fost deranjați de dedicațiile pe bani ale preotului, dupa cec imagini in acest sens au aparut in mass-media.

Astfel, reprezentanții Arhiepiscopiei de Alba Iulia sustin ca nu au primit încă nicio dovadă din partea preotului privind nevinovatia acestuia, desi preotul mai are doar cateva zile la dispozitie pentru a o face.

"Deocamdată părintele Pomohaci nu a venit cu nicio dovadă care să îi ateste nevinovăția, dar mai are la dispoziție încă câteva zile. Din presa audiovizuală am aflat cu întristare de spectacolele părintelui”, a precizat purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei de Alba Iulia, Oliviu Botoi.

La rândul sau, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Banascu, a declarat ca preotul Pomohaci, prin comportamentul său, afectează imaginea Bisericii Ortodoxe: "Actualul parinte nu isi da seama de starea grava in care a ajuns, afecteaza imaginea Bisericii Ortodoxe, vocatia lui e de cântaret de muzică populara si sub nicio forma de preot… tin sa atrag atentia ca oamenii ar trebui sa fie preocupati de aflarea adevărului vizavi de aplauze si dedicatii. As vrea sa cred ca lumea nu incurca muzica populară cu religia".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Preotul Cristian Pomohaci I-A ÎNFURIAT pe mai marii bisericii! Reacția dură a Patriarhiei după declarațiile din ultimele zile (VIDEO)