Antena Meniu Search
x

Video Preotul din Călărași, îndrăgostit de o fată de 14 ani, o sfătuia să facă videochat pentru că arată bine. Cum a reacționat când mama fetei l-a confruntat

Timp de trei ani, o minoră dintr-o localitate din Călărași a suportat avansurile preotului din sat şi nici măcar mama ei nu a crezut-o. Un slujitor al Domnului nu ar putea face aşa ceva, îi spunea cea care a crescut-o. În Sâmbăta Mare însă, copila a reuşit să îl înregistreze pe preot în timp ce îi făcea avansuri sexuale chiar în timpul spovedaniei. Părintele slujeşte în continuare până la finalizarea anchetei.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 12.05.2021, 13:50

Vezi și
  • Trei ani de zile i-a suportat avansurile preotului din sat şi nici măcar mama ei nu a crezut-o.

Din Sâmbăta Mare încoace, tot satul vuieşte de scandalul sexual în care e implicat chiar preotul din localitate. N-ar fi ieşit la iveală dacă victima, o fată de 14 ani, nu l-ar fi înregistrat pe cel care îi ştia toate gândurile mărturisite la spovedanii.

Preotul îndrăgostit, pe înregistrare: ”Sincer, aş vrea să te sărut şi eu. Eu ştiu că ţie îţi place de mine şi mie îmi place de tine, da? Adică e o dragoste aşa, mai din priviri”.

Fata de 14 ani a fost bătută când i-a spus mamei de avansurile preotului din sat

Nu era prima oară când preotul satului uita că poartă patrafir iar cea cu care vorbeşte este o minoră. Cel care primise dreptul de a lega şi dezlega păcate ascundea el însuşi o taină cumplită.

Pe acelaşi subiect

Preotul îndrăgostit, pe înregistrare: ”Acum doi ani sau acum trei ani când ţi-am zis ţie că îmi place de tine ne-am tot privit aşa prin biserică şi mi-am auzit vorbe că: "uite, părintele se uită la fata lui X". Aşa, nu ştiu dacă ai auzit şi tu”.

Fata de 14 ani, pe înregistrare: ”Am auzit, da”.

Auzise şi mama fetei, dar nu o crezuse, ba chiar se supărase pe ea.

Mama fetei de 14 ani: ”Am zis că este copil şi poate nu a înţeles bine, poate a vrut să zică altceva şi ea, fiind copil, poate nu a înţeles cum trebuie".

Mătușa fetei de 14 ani: ”Mama ei a batut-o, a zis ce înseamnă asta, că nu se poate un preot să vorbească așa ceva”.

Fata l-a înregistrat pe preot când îi făcea avansuri la spovedanie 

Pentru că propria familia a refuzat să o apere, adolescenta a făcut tot posibilul să demonstreze abuzul. Cu o zi înainte de Paşte, s-a dus să se împărtăşească, însă preotul a refuzat-o.

Mătușa fetei de 14 ani: ”Si a spus: spovedește-te. Păi m-am spovedit, în două săptamani de trei ori, de câte ori au fost Deniile. Și el a zis să rămână la sfârșit că are ceva să vorbească”.

Venise momentul adevărului. Pregătită din timp, fata a înregistrat întreaga conversaţie cu preotul, apoi s-a dus direct acasă, cu dovada în mână.

Mama fetei l-a confruntat pe preot în biserică

Mama fetei de 14 ani: ”Atunci i-a spus de videochat, o întrebase dacă face videochat. Copilul meu, normal, i-a spus că nu, cum să faca aşa ceva. El i-a spus că este păcat să nu facă aşa ceva că arată foarte bine”.

Bunica fetei de 14 ani: ”S-a dus maica-sa direct la el in biserică. L-a făcut de rușine și a spus că: pai am fost și eu obosit, am greșit, sunt bărbat, sunt și eu om”.

Toată înregistrarea a ajuns la poliţie, care acum îl anchetează pe preot pentru corupere sexuală de minori. Potrivit surselor Observator, preotul a recunoscut că vocea lui este cea care se aude. Până la rezultatul anchetei, slujitorul Domnului este judecat de localnici.

Deşi probele sunt covărşitoare împotriva sa, preotul va sluji în continuare în biserica din sat. Reprezentanții Arhiepiscopiei susțin că nu îl vor suspenda până la finalizarea anchetei, mai ales că, spun ei, au bănuieli că întreaga înregistrare a fost trucată.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Fii Observator » Preotul din Călărași, îndrăgostit de o fată de 14 ani, o sfătuia să facă videochat pentru că arată bine. Cum a reacționat când mama fetei l-a confruntat