Antena Meniu Search
x

Prima ninsoare a adus 22 de accidente rutiere în Bucureşti

A nins ca în poveşti în Bucureşti, dar vremea le-a dat mari bătăi de cap conducătorilor auto. În ultimele 24 de ore s-au produs 22 de accidente rutiere, soldate cu 25 de răniţi, dintre care trei dintre ei au fost răniţi grav

Şase autoturisme au fost avariate de copacii care s-au prăbuşit din cauza vântului, miercuri dimineaţă, pe străzi din sectoarele 5 şi 6, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile.

Incidentele au avut loc între orele 07.00 şi 09.00, cinci dintre ele în Sectorul 6, iar un altul pe Aleea Platanului, în Sectorul 5.

În ultimele 24 de ore au avut loc 22 de accidente rutiere, soldate cu 25 de răniţi, dintre care trei au fost răniţi grav şi alţi 22 au suferit răni uşoare. Accidentele s-au produs din cauza neacordării priorităţii de trecere autovehiculelor şi a traversării pietonilor prin loc nepermis.

Capitala şi 16 judeţe din sudul şi vestul ţării sunt, de marţi seară până miercuri, la ora 14.00, sub avertizare cod galben de ninsori şi viscol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Prima ninsoare a adus 22 de accidente rutiere în Bucureşti