Antena Meniu Search
x

Prima promotie de detectivi cu diplome din Romania

Daca va ganditi sa va mintiti partenerul de viata sau familia sau daca aveti macar intentia sa fiti infideli, ar fi bine sa va reconsiderati pozitia inainte sa actionati

Vezi și

Astazi, la Arad a iesit de pe bancile unei scoli postliceale prima promotie acreditata de detectivi. Multe cazuri, adica cerere mare. Femei sau barbati, oameni care se apropie de varsta pensionarii sau chiar medici au speculat oportunitatile. In total sunt 16 absolventi ai scolii din Arad, care, de dimineata au sustinut ultimul examen.

"La proba practica au exista bilete de examen. Cum cautam o persoana disparuta, cum obtinem informatii. E vorba de bani, e vorba de comert. Numai supravegherea poate incepe de la 10 euro pe ora", a declarat Monica Baltaretu, directorul scolii. Niciunul dintre proaspetii absolventi nu se teme ca va soma.

Pasiune sau haine elegante, actiune sau filaj, fiecare isi stabileste propriul stil. Cei care doresc cu adevarat sa faca asta, se pot inscrie. Urmeaza a doua promotie. Inscrieri se fac pana in 15 septembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Prima promotie de detectivi cu diplome din Romania