Antena Meniu Search
x

Primar din Vâlcea, validat în altă localitate decât cea în care a candidat: „Omologului n-o să-i convină salariul” (Video)

Un primar din Vâlcea s-a trezit validat de magistrați într-o altă localitate decât cea în care a candidat. Judecătoria din Râmnicu Vâlcea s-a încurcat în candidați și l-a validat pe Ion Bebe Streinu în stațiunea balneară Băile Olinești, în locul comunei cu puțin peste 2.600 de locuitori, Șirineasa.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 15.10.2020, 08:30

Primar din Vâlcea, validat în altă localitate decât cea în care a candidat
Primar din Vâlcea, validat în altă localitate decât cea în care a candidat - vtv.ro
  • Ion-Bebe Streinu a fost reales primar în Șirineasa, dar magistrații l-au validat edil în Băile Olinești.
  • Primarul a înștiințat Judecătoria din Râmnicu Vâlcea de eroare produsă.

Ion-Bebe Streinu a fost reales ca primar în Șirineasa de o treime dintre alegătorii cu drept de vot ai comunei şi de jumătate din electoratul care s-a prezentat duminică, 27 septembrie, la urnele de vot. 

Edilul s-a văzut nevoit să înştiinţeze judecătoria de eroare produsă.

„Am fost validat, dar dintr-o eroare, este o mică problemă, pentru că m-au validat primar la Băile Olăneşti. Deci, trebuie să mă duc să-l trimit pe Vasilache (Sorin Vasilache este primarul reales din Băile Olăneşti - n.r.) să rămân în locul lui. Acum am semnat o adresă către completul de la judecătorie, să revină şi să menţioneze Şirineasa în loc de Băile Olăneşti. Nu ştiu dacă omologului i-ar conveni ca salariu. Se mai întâmplă şi lucruri din acestea, ne amuzăm, dar numai cine nu munceşte, nu greşeşte, nu trebuie să ne supărăm pe nimeni”, a spus primarul din Şirineasa, într-un interviu acordat televiziunii locale VTV.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Primar din Vâlcea, validat în altă localitate decât cea în care a candidat: „Omologului n-o să-i convină salariul” (Video)