Antena Meniu Search
x

VISUL AMERICAN! Un primar din Prahova şi-a pus pe agendă deplasări în Miami şi Las Vegas în interes de serviciu

Să calci pe pământ american este visul oricărui om. Chiar şi al unui primar dintr-o comună Să calci pe pământ american este visul oricărui om. Chiar şi al unui primar dintr-o comună prahoveană. Edilul spune că îşi doreşte să înveţe cum se face adminstraţie de la cei mai buni. Acesta ar fi motivul pentru care a planificat o deplasare la Miami şi Las Vegas. Schimbul de experienţă cu americanii nu le-a fost însă pe plac localnicilor. Mai ancoraţi în realitatea românească, oamenii consideră că ar fi necesar să asfalteze străzile din comună, inainte ca primarul să vadă cazinourile americane.

Vezi și

Să calci pe pământ american este visul oricărui om. Chiar şi al unui primar dintr-o comună prahoveană. Edilul spune că îşi doreşte să înveţe cum se face adminstraţie de la cei mai buni. Acesta ar fi motivul pentru care a planificat o deplasare la Miami şi Las Vegas. Schimbul de experienţă cu americanii nu le-a fost însă pe plac localnicilor. Mai ancoraţi în realitatea românească, oamenii consideră că ar fi necesar să asfalteze străzile din comună, inainte ca primarul să vadă cazinourile americane.

Primarul comunei prahovene Brebu se apără. Tot scandalul a început după ce edilul a cerut aprobarea Consiliului Local, pentru o deplasare în Statele Unite. Dar nu ar fi una de plăcere, susţine acesta.

Costurile pentru deplasare se ridică la peste patru sute de mii de lei, pentru toţi membrii delegaţiei. Adică primarul şi 6 consilieri locali. Şi dacă edilul consideră că o astfel de sumă trebuie folosită pentru a se instrui, localnicii din Brebu au altă părere.

În comuna prahoveană Brebu, trăiesc aproape 7000 de oameni. Localnicii se mândresc cu faptul că au un imn propriu şi chiar drapel. Mai mult localitatea este înfrăţită-din punct de vedere admnistrativ, cu o comună din Polonia.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » VISUL AMERICAN! Un primar din Prahova şi-a pus pe agendă deplasări în Miami şi Las Vegas în interes de serviciu